Wat klanten vertellen

Judith Eggersman Judith Eggersman - Projectmanager, Pfizer

Nino en Geert van Webbacademy hebben een uitstekende lunchpresentatie over Online Marketing verzorgd voor Pfizer. Erg leerzaam!

Voor welke doelgroepen?

Voor de ZZP'er

Als ZZP'er ben je zelf verantwoordelijk voor je sales en marketingactiviteiten. Om je concurrenten voor te zijn, is een uitgebreide kennis van zaken dan ook belangrijk. Of je nu meer wilt netwerken met Linkedin of juist actief klanten wilt werven met Facebook: de trainingen van Webbacademy zijn altijd gevuld met voorbeelden waarin jij je als ZZP'er herkent. Verwacht van ons zeker niet alleen prachtige cases van miljoenenprojecten… Tijdens onze trainingen behandelen wij praktijkvoorbeelden van elk formaat.

   

Voor het MKB

Of je nu een onderneming met 3 medewerkers of met 50 hebt: Webbacademy bied voor elke MKB'er een uitstekend pakket aan trainingen. Wij kunnen alle trainingen geheel aan jouw wensen aanpassen en vullen met voorbeelden en situaties uit jouw branche. Het is zelfs mogelijk dat de training bij jouw bedrijf gegeven wordt. Ben je werkzaam bij een kleinere organisatie? Schuif dan aan bij één van onze open inschrijven en profiteer van een uitstekende training voor een goede prijs.

   

Voor het grootbedrijf

Als marketing, HRM of salesmanager ben je binnen jouw organisatie verantwoordelijk voor de kennis en resultaten van je team. Daarom biedt Webbacademy in-company trainingen die volledig aan jouw wensen worden aangepast. Tijdens deze trainingen gaan we in op praktijkvoorbeelden uit jouw branche zodat je precies weet wat valkuilen, wensen en mogelijkheden voor je organisatie zijn. Een op maat gemaakt programma van Webbacademy is een uitstekende manier om een grote groep salesmedewerkers of marketeers naar een volgend kennisniveau te brengen.

   

Voor de particulier

Hoewel het aanbod van Webbacademy voornamelijk een zakelijke insteek heeft, zijn trainingen voor bijvoorbeeld Linkedin of het gebruik van de iPhone en iPad ook uitermate geschikt voor particulieren. Ook als je er over nadenkt om een bedrijf te starten, raden we je van harte aan om ons aanbod te bekijken en je in te schrijven voor een training.