Social Media

Twitter

Wist je dat Lady Gaga meer dan 20 miljoen volgers heeft op Twitter? Ook meer volgers krijgen? Volg dan onze training "Aan de slag met Twitter"!

Onze online marketing trainingen

Tijdens deze trainingen maken we je wegwijs in de wereld van internetmarketing. Je leert aan welke vijf succesfactoren je website moet voldoen, maar ook wat de kansen voor jouw onderneming op internet zijn. De trainingen zijn zeer praktijkgericht en je bent na afloop meteen in staat om zelfstandig aan de slag te gaan. Wil je dieper in gaan op een onderwerp, dan is het altijd mogelijk om een verdiepingstraining te volgen.

- Introductie internetmarketing € 99,00

Samen met Growing Workplace organiseert Webbacademy de komende periode diverse (online)trainingen. Laagdrempelige trainingen, gericht op ondernemers die meer willen weten over online zaken doen en meer resultaat willen halen uit online activiteiten. Meer informatie »

Wanneer?

Woensdag 28 oktober
19.30 uur - 21.30 uur
- Haal meer uit je website € 149,00

De mogelijkheden en kansen op het internet lijken bijna oneindig. Maar waar moet je nu beginnen? Tijdens deze training laten we je kennis maken met de wondere wereld van internetmarketing. Aan de hand van concrete voorbeelden krijg je inzicht in de kansen die internet jouw onderneming biedt. De training is praktijkgericht en interactief: input en vragen van aanwezigen worden door de trainer gestimuleerd. Meer informatie »

Wanneer?

Er zijn nog geen data gepland. Toch interesse? Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
- Aan de slag met WordPress € 149,00

De basistraining WordPress is nuttig voor iedereen die WordPress als websitebeheersysteem (CMS) gebruikt of wil gaan gebruiken. WordPress is het meest gebruikte website beheer systeem ter wereld en is uitgegroeid van blogplatform tot een volwaardig website beheersysteem. Meer informatie »

Wanneer?

Er zijn nog geen data gepland. Toch interesse? Schrijf je in en we houden je op de hoogte.

Informatie opvragen

Vul hieronder uw vraag in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Waarom Webbacademy?


  • Ervaren trainers
  • Insteek vanuit de praktijk
  • Uitgebreid aanbod
  • Duo trainingen
  • Trainingen op locatie en op maat

Lees hier wat Webbacademy verder voor je organisatie kan betekenen.

Meer over Webbacademy