Social Media

Bedanken

Bedanken is het meest onderschatte element van een succesvolle aanwezigheid op Linkedin. Leer tijdens onze trainingen hoe je bedanken effectief kunt inzetten....

Webbacademy Lunchsessies

De Webbacademy Lunchsessies zijn korte, informatieve trainingen die van 11:00 tot 13:00 gegeven worden. Tijdens deze sessie/training is er de mogelijkheid een lunch te nuttigen. Elke lunchsessie heeft een vooraf gesteld thema en stelt je als ondernemer in staat om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Met de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding van de lunchsessies kunnen ondernemers kennis maken met de dienstverlening van Webbacademy.

- Lunchsesse: Online succes boeken! € 99,00

Tijdens deze training leer je met structuur te kijken naar de aanwezige succesfactoren op een website. Aan de hand van een geteste methode (de e-Scan), doorlopen we zes belangrijke stappen in dit proces. Deze zijn van belang om een website succesvol in de markt te zetten. De training is zeer praktijkgericht , input en vragen van de aanwezigen worden door de trainers gestimuleerd. De training is doorspekt met voorbeelden, we bekijken live websites en bespreken ze samen aan de hand van de e-Scan. Meer informatie »

Wanneer?

Er zijn nog geen data gepland. Toch interesse? Schrijf je in en we houden je op de hoogte.

Informatie opvragen

Vul hieronder uw vraag in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Waarom Webbacademy?


  • Ervaren trainers
  • Insteek vanuit de praktijk
  • Uitgebreid aanbod
  • Duo trainingen
  • Trainingen op locatie en op maat

Lees hier wat Webbacademy verder voor je organisatie kan betekenen.

Meer over Webbacademy