Wat klanten vertellen

Judith Eggersman Judith Eggersman - Projectmanager, Pfizer

Nino en Geert van Webbacademy hebben een uitstekende lunchpresentatie over Online Marketing verzorgd voor Pfizer. Erg leerzaam!

Waarom Webbacademy

Webbacademy: praktisch en concreet

Alle trainingen van Webbacademy hebben een belangrijke overeenkomst; ze zijn praktisch en concreet. Gericht op jouw bedrijf en jouw cases. Heb je een belangrijk vraagstuk? Leg het ons voor, dan wordt het live besproken tijdens de training. Door deze insteek en ons afgestemde trainingsmateriaal verlaat je de zaal met inspiratie, handige tips en handvaten voor de toekomst. Wij bieden de aanwezigen voorbeelden vanuit onze jarenlange ervaring bij bedrijven als Reaal Verzekeringen, Marktplaats en Nedasco.

Daarom kies je voor Webbacademy

Er zijn vele redenen te bedenken waarom je besluit om je online/marketing kennis bij te spijkeren. Webbacademy kan hierin een uitstekende rol vervullen. We hopen je met onderstaande uitgangspunten te kunnen overtuigen:

  • Dé internetopleider van Emmen en omstreken
  • Altijd een duo presentatie van zeer ervaren internet trainers
  • Experts en professionals uit de markt
  • Onderdeel van fullservice internetorganisatie
  • Alle trainingen zijn praktisch, creatief en doorspekt met praktijkvoorbeelden

De visie van Webbacademy

De visie van Webbacademy is dat opleiden en trainen leuker en beter kan. Afwijken van belangrijke theoretische kaders doen we niet. Maar dankzij ons interessante praktijkvoorbeelden en humor zorgen wij er wel voor dat je aandacht geen moment verslapt. Naast onze trainingen, bieden we je ook de mogelijkheid om een Webbacademy paspoort te nemen. Met dit gratis lidmaatschap kun je je kennis blijven bijspijkeren. Zo houden we gratis seminars, organiseren we uitstapjes naar inspirerende bedrijven en kan jij onze trainers online vragen stellen. Kortom: Webbacademy maakt het volgen van trainingen weer leuk!